Damn, det regner. Her med udsigt over vejen.
Og over poolen.
Uvejret drev hurtigt over og så kom solen ellers frem og dermed også fugtigheden, men vi fik lavet brunch og vi hyggede om Martin over morgenmaden.
Vi havde spurgt Martin hvad han ville ha' vi skulle lave på hans fødselsdag og han ville bare hygge ved poolen inden vi om aften skulle spise på Chima, så det var da det vi gjorde hele dagen.
Solen returnede på Martins føs'dag.
Der hygges.
Martin har overblikket :-)
Puha, den sol er altså bare skarp og vi skal bare passe på, så det er kun korte ture ud i solen, så vi ikke bliver solskoldet.
Klokken var blevet mange og vi skulle i bad for at gøre os klar til at spise aftensmad på Chima.
Chima er en brasiliansk restaurant der serverer kød som skæres ved bordet af store spyd. Tjenere går rundt med hvert sit spyd med hvert sit stykke udskæring af ko, gris, lam, kylling og pølser. På bordet har man en token hvor der på den ene side står No, ikke mere lige nu og på den anden Yes, bare kom med noget kød. Der er også en kæmpe salatbar med alt hvad hjertet kan begære, men det er kødet er vi kommet efter.
Vi gik til Chima, da den kun ligger ca. 800 meter fra hvor vi bor.
Jannie og drengene på vej til Chima.
Der ligger altså nogle ret så fede både hvor vi bor.
Vi havde booket bord hjemmefra og skrevet at der var én der havde føs'dag samt én der har gluten allergi, så de var forberedt. Vi blev godt modtaget af en sød lille mørkhåret skønjed og anvist vores bord.
Mathias fik en liste over alle de ting der ikke var gluten i og som han kunne tåle, men ingen sagde noget om Martins føs'dag, hmmm.
Vi havde to tjenere, Sula fra Brasilien og Gabriel som var lokal og de tog sig godt af os hele aften. Vi bestilte drinks til mor og far, en jordbær juice til Martin og en stor cola til Mathias. Vinkortet blev studeret og en italiensk Birba med 100% Sangiovese druer blev bestilt og så gik vi mod salatbaren.
Dernæst vendte vi vores tokens om og så kom der ellers kød.
Èn af tjenerne med sirloin.
Gabriel havde introduceret os til konceptet og fortalt at vi skulle spise stille og roligt og nyde det. Vi havde jo hele aften, så vi spiste langsomt og vendte token om til No hver gang vi havde fået et stykke kød og vendte dem først om igen når vi havde sundet os lidt. Manner, det var sindsygt godt og vinen var bare så god til maden.
Martin og Per hygger.
Og det gør Mathias og Jannie sørme også. :-)
Super fed aften og masser af mad, men stadig ingen reaktion på at Martin har føs'dag og vi har endda sat Dannebrog på bordet, nå men mon ikke der sker noget??
Vi åd, åd og atter åd, men til sidst måtte vi smide håndklædet i ringen. Så kom dessertkortet og Martin fik at vide at han kunne vælge en hvilken som helst dessert fra kortet uden beregning, idet han havde fødselsdag. Det var ikke alle der kunne spise dessert, men Martin og Per fik is og det var mums. Dernæst tog Gabriel et billede af os alle 4 og satte det i en ramme fra Chima som vi fik med hjem.
Og så kom regningen, uha det var dyrt og drikkepengene, manner det snakker vi slet ikke om, men det var alle pengene værd og det var en kæmpe oplevelse. Vi vraltede hjem og det var egentlig rart at gå hjem, så vi kunne få lidt motion efter al den mad.
Sikke dog en fed dag og sikke dog et dejligt sted vi er landet.
Så er det på hovedet i seng efter en lang men dejlig dag.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar